MediaWatch

Waoo hæver priserne

Tv-distributøren følger Yousee og Stofa og hæver priserne på tv-pakkerne. Det skyldes i høj grad dyre sportsrettigheder.

Foto: Energi Fyn

Som varslet hæver tv-distributøren Waoo priserne på dets tv-pakker. Det sker fra årsskiftet, skriver Waoo i en pressemeddelelse.

Priserne på pakkterne stiger mellem 10 og 20 kr., mens der ikke rokkes ved prisen på hovedparten af Frit Valg Kanalerne og Mini tv-pakken. Waoo begrunder prisstigningerne med øgede udgifter til indholdsleverandørerne - særligt på grund af leverandørernes sportsrettigheder.

"Indholdsleverandører, som leverer kanalerne til vores pakker, vil have mere for deres varer. Vi ser en generel prisstigning over det meste af linjen, men igen i år er det især sportsrettighederne, som fører an. Derfor må vi kigge nøgternt på, om prisstigningerne står mål med kundernes ønsker til kanaler, og her har vi altså i år måttet træde på bremsen og takke nej til nogle kanaler, hvis prisen efter vores mening ikke matcher det, vores kunder ønsker," udtaler Jørgen Stensgaard, adm. direktør i Waoo, i meddelelsen.

For at dæmpe prisstigningerne udgår kanalerne CNN, TNT, Boomerang, TCM og Cartoon Network fra årsskiftet både af Waoos tv-pakker og frit valg.

Waoo justerer samtidig på indholdet i tv-pakkerne. Det betyder, at DK4 er tilbage i de fleste af Waoos tv-pakker og som frit valg, mens også Viasats nye Ultra HD-kanal og Youtube indtroduceres på Waoos 4K-boks og tv-boks.

Flere tv-distributører, bl.a Yousee og Stofa, har i ligehed med Waoo varslet prisstigninger.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs