MediaWatch

TV 2-regioner afviser kritik: Rigsrevisionen forstår ikke vores virkelighed

Rigsrevisionens kritik af TV 2-regionernes økonomistyring bygger på et misvisende grundlag, mener ordførende direktør for regionalstationerne.

Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

Rigsrevisionen langer i en beretning offentliggjort i går ud efter TV 2-regionerne og efterlyser anderledes snor i økonomien for bedre at kunne dokumentere og sikre, at licensmidlerne bliver forvaltet bedst muligt.

Kritikken af TV 2-regionernes økonomistyring går bl.a. på, at regionerne ikke opdeler deres ressourceforbrug på produktionen til TV 2’s regionale vinduer, egne regionale kanaler og web. Men den kritik er forfejlet, siger Betina Bendix, direktør for TV Syd og ordførende direktør for TV 2-regionerne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs