MediaWatch

MTG vil se "seriøst" på opkøb af Boxer TV

MTG, der i forvejen ejer Viasat, vil overveje at lægge et bud på Boxer TV, hvis den danske distributør sættes på markedet, siger adm. direktør.

Flere mediekoncerner vil stå klar i kulissen og overveje at byde ind, hvis svenske Teracom vil sælge den danske tv-distributør Boxer TV. Det gælder bl.a. MTG Danmark, skriver Børsen.

"Boxer ligger i topfem på omsætning og i toptre på antal kunder. Selv om de taler til kunder, som vil nøjes med få tv-kanaler, vil vi se seriøst på det. Vi har jo ligesom også været der før, men tabte vist nærmest på målfoto," siger Kim Poder, adm. direktør for MTG Danmark.

MTG har tidligere budt ind på koncessionen på antenne-tv, som Boxer TV vandt og har drevet siden 2009.

Medie: Svensk ejer overvejer salg af BoxerSpekulationerne om et salg af Boxer TV A/S har ulmet, siden den svenske ejer, Teracom, solgte Boxers svenske søsterselskab og efterlod den danske del som koncernens eneste ben på tv-disitributonsmarkedet.

I sidste måned bekræftede både Stofa og Waoo over for MediaWatch, at selskaberne ville overveje at lægge bud på Boxer TV, der har godt 300.000 kunder i dag. Til sammenligning havde Boxer TV's svenske søsterselskab Com Hem omkring en halv mio. kunder, da det blev solgt for 1,25 mia. kr. tidligere på året.

I Danmark har Boxers resultater været svingende de seneste regnskabsår. I 2015 lød Boxer Danmarks resultat før finansielle poster på minus 19,2 mio. kr., mens samme resultat året forinden var 1,6 mio. kr. Posten er dog medregnet af- og nedskrivninger af immaterielle og materielle anlægsaktiver, som i begge år kun beløber sig til hhv. 225.000 kr. og 289.000 kr.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere