MediaWatch

TV 2 Charlie på foryngelseskur

Tv-kanalen vil have fat i et yngre publikum og er i gang med at målrette profilen mod nye generationer af ældre.

Kanalchef Sune Roland har fokus på at gøre TV 2 Charlie interessant for et yngre publikum.

I løbet af de seneste 12 år har TV 2 Charlie udviklet sig til at blive et populært holdepunkt for mange ældre tv-seere. Nu vil TV 2 Charlie udvikle sig til ikke kun at blive opfattet som en tv-kanal for de ældste seere, og det stiller krav til nye programmer. Det skriver Politiken.

”Vi er i gang med en drejning, der skal invitere flere ind, så vi ikke kun opfattes som en kanal for de gamle. Derfor har vi igangsat en række nye programinitiativer. Vores målgruppe er 50+, og folk på 50 år i dag føler sig som 40-årige, så vi kommer ikke til at virke helt så gamle fremadrettet, som vi har gjort hidtil,” siger kanalchef Sune Roland Jensen til Politiken.

TV 2 Charlie skal stadig have fokus på underholdning og være et positivt frirum for seerne, der har en gennemsnitsalder på 64 år. Tv-kanalen er den tredjestørste blandt folk over 50 år og når ugentlig ud til 1,3 mio. danskere.

Som led i foryngelseskuren peger kanalchef Sune Roland på, at TV 2 Charlie blandt andet har genudsendt for mange serier og vist for mange ”for gamle” danske film.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen – medieforlig special

Det er næppe gået din næse forbi, at mediemøllen har været på overarbejde i løbet af den forgangne uge, hvor medieforhandlingerne nåede nye højder. Dét kan du blive klogere på i vores special edition-overflyvning over ugens mediepolitiske gang i Mediedanmark.

Regeringen opgiver TV 2-salg

Efter Dansk Folkepartis afvisning af at sælge 40 procent af tv-stationen i den kommende medieaftale opgiver kulturminister Mette Bock nu ævred.

S-formand: Vi er ude af medieforhandlingerne

Mette Frederiksen, Socialdemokratiets formand, slår efter et møde i Finansministeriet fast, at partiet endegyldigt har forladt forhandlingerne om et nyt medieforlig. Dermed peger alt på en smal aftale.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere