MediaWatch

TV 2: Vi har intet ønske om at flyve under radaren

TV 2's indholdsdirektør kommer i Information med nyt indspark i debatten om TV 2's public service-rolle.

Anne Engdal Stig Christensen. | Foto: Miklos Szabo/TV 2

Hvorfor fylder TV 2 ikke mere i public service-debatten?

Det spørgsmål rejste TV 2's indholdsdirektør, Anne Engdal Stig Christensen, da hun i forrige uge bidrog til MediaWatchs sommerserie. Tråden blev samlet op af mediekommentator Lasse Jensen, der i en leder i Information gav udtryk for, at der "ellers er nok at diskutere" blandt andet med henvisning til TV 2-regionernes licensfinansiering og public service-puljen, hvis midler i stort omfang går til TV 2-programmer.

I et læserbrev i dagens Information svarer Anne Engdal Stig Christensen på Lasse Jensens kommentar og skriver blandt andet, at TV 2 ikke har noget "ønske om at flyve under radar".

Hun peger videre på, at TV 2 støtter dansk filmproduktion med 65 mio. kr. årligt.

"Jeg er stolt over at være indholdsdirektør for TV 2' s kommercielt finansierede hovedkanal, hvor vi tjener penge på at lave godt indhold, og hvor knap 70 pct. af sendefladen består af dansksprogede programmer," skriver Anne Engdal Stig Christensen i læserbrevet i Information.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs