MediaWatch

Canal Digital lander aftale med C More efter deadline

Tv-distributøren blev i sidste uge enig med C More om ny aftale efter den seneste aftales udløb.

Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør, Canal Digital. | Foto: PR, Canal Digital

Tv-distributøren Canal Digital indgik i fredags en ny aftale med C More-kanalerne, og det skete efter den seneste aftales udløb ved udgangen af juni. Det skriver Børsen.

Aftalen gælder for Danmark, Sverige og Finland. Selv om deadline altså blev overskredet, så endte det ikke med sort skærm på C Mores kanaler for Canal Digitals kunder.

"Det er vi selvfølgelig meget glade for. Principielt skal vi jo slukke for kanalerne, hvis vi ikke kan blive enige om prisen - medmindre vores partner giver os lov til at sende, mens der forhandles," siger Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør i Canal Digital, til Børsen.

Det er anden gang i år, at Canal Digitals forhandlinger med tv-selskaber er gået i hårdknude. Førte gang var i februar, hvor distributørens aftale med Discovery Networks udløb. Konflikten betød sort skærm på Discovery-kanalerne i 10 dage, før parterne blev enige om en ny aftale.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs