MediaWatch

Canal Digital lander aftale med C More efter deadline

Tv-distributøren blev i sidste uge enig med C More om ny aftale efter den seneste aftales udløb.

Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør, Canal Digital. | Foto: PR, Canal Digital

Tv-distributøren Canal Digital indgik i fredags en ny aftale med C More-kanalerne, og det skete efter den seneste aftales udløb ved udgangen af juni. Det skriver Børsen.

Aftalen gælder for Danmark, Sverige og Finland. Selv om deadline altså blev overskredet, så endte det ikke med sort skærm på C Mores kanaler for Canal Digitals kunder.

"Det er vi selvfølgelig meget glade for. Principielt skal vi jo slukke for kanalerne, hvis vi ikke kan blive enige om prisen - medmindre vores partner giver os lov til at sende, mens der forhandles," siger Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør i Canal Digital, til Børsen.

Det er anden gang i år, at Canal Digitals forhandlinger med tv-selskaber er gået i hårdknude. Førte gang var i februar, hvor distributørens aftale med Discovery Networks udløb. Konflikten betød sort skærm på Discovery-kanalerne i 10 dage, før parterne blev enige om en ny aftale.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs