MediaWatch

TV 2 News har fundet ny vært

Gertrud Højlund vender tilbage til stationen, hvor hun tidligere har været tv- og radiovært.

TV 2 News har fundet ny dag- og eftermiddagsvært i skikkelse af Gertrud Højlund. Det oplyser TV2 på sin hjemmeside.

Hun har flere gange tidligere været tilknyttet stationen som henholdsvis radiovært på den daværende TV 2 Radio samt som værtsvikar i "Go' morgen Danmark", hvor hun vikarierede for Puk Ellegaard i efteråret 2015.

Gertrud Højlund er et kendt ansigt i det danske mediebillede. Hun har bl.a. tidligere været klummeskribent på Urban, litteraturanmelder på Weekendavisen, søndagsvært på Radio24syv med programmet "Højlunds helte" og radiovært på DR P1.

"Jeg ser meget frem til at vende tilbage til TV 2. Jeg ser selv News i store mængder, både når jeg skal forsikres om, at verden står endnu, og på de store nyhedsdage hvor alt udvikler sig fra minut til minut. Jeg er stolt over at blive en del af den mest centrale nyhedsmaskine i det danske medielandskab," siger Gertrud Højlund om sin nye stilling i meddelelsen.

Mette Østergaard, chefredaktør på TV 2 News, ser frem til at få den nye vært tilbage på kanalen:

"Gertrud er - foruden at være en dygtig journalist - også en fremragende formidler, der kan og vil bruge sig selv for at få nyhedshistoriernes centrale budskab helt ud til seerne," udtaler hun i meddelelsen.

Gertrud Højlund tiltræder sin nye stilling i august.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs