MediaWatch

Distributør giver esports-kanal plads i tv-pakker

Kanal med esport får plads i tv-distributøren Waoos store tv-pakke. Det er første gang, esport bliver bredt distribueret som flow-tv i en tv-pakke.

Foto: Matthias Rietschel/Polfoto/AP/Arkiv

MTG har det seneste år investeret kraftigt i esport-indhold, og nu er gaming-tv måske på vej til at få et større folkeligt gennembrud. Waoo har som den første tv-distributør valgt at give esportskanalen, Esportstv, plads i sin store tv-pakker.

Det skriver Waoo i en pressemeddelelse.

"Den ligger selvsagt som en del af vores Viasat-pakker, men derudover inkluderer vi også kanalen i vores store tv-pakker til private og foreningskunder – alt sammen uden ekstraomkostninger for kunderne resten af året. Lige så væsentligt bliver kanalen tilgængelig på vores web-tv-løsninger, som man kan tage med sig ud af huset på både computer, ipad og Android-enheder," siger Jørgen Stensgaard, adm. direktør i Waoo, i pressemeddelelsen.

Det er MTG-ejede Viasat, som står bag tv-kanalen, der blev lanceret i maj. Esportstv er den første tv-kanal, der udelukkende sender esport døgnet rundt.

Der er hovedsageligt tale om udsendelser og streams fra MTG-selskaberne Turtle Entertainment og Dreamhack, som er arrangør af verdens største esports-festivaler, Dreamhack Summer og Dreamhack Winter, der foregår i Sverige. MTG købte sidste år 74 pct. af Turtle Entertainment for 580 mio. kr.

Tv-kanalen er allerede nu tilgængelig i Waoos tv-pakker.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs