Distributør giver esports-kanal plads i tv-pakker

Kanal med esport får plads i tv-distributøren Waoos store tv-pakke. Det er første gang, esport bliver bredt distribueret som flow-tv i en tv-pakke.
Foto: Matthias Rietschel/Polfoto/AP/Arkiv
Foto: Matthias Rietschel/Polfoto/AP/Arkiv

MTG har det seneste år investeret kraftigt i esport-indhold, og nu er gaming-tv måske på vej til at få et større folkeligt gennembrud. Waoo har som den første tv-distributør valgt at give esportskanalen, Esportstv, plads i sin store tv-pakker.

Det skriver Waoo i en pressemeddelelse.

"Den ligger selvsagt som en del af vores Viasat-pakker, men derudover inkluderer vi også kanalen i vores store tv-pakker til private og foreningskunder – alt sammen uden ekstraomkostninger for kunderne resten af året. Lige så væsentligt bliver kanalen tilgængelig på vores web-tv-løsninger, som man kan tage med sig ud af huset på både computer, ipad og Android-enheder," siger Jørgen Stensgaard, adm. direktør i Waoo, i pressemeddelelsen.

Det er MTG-ejede Viasat, som står bag tv-kanalen, der blev lanceret i maj. Esportstv er den første tv-kanal, der udelukkende sender esport døgnet rundt.

Der er hovedsageligt tale om udsendelser og streams fra MTG-selskaberne Turtle Entertainment og Dreamhack, som er arrangør af verdens største esports-festivaler, Dreamhack Summer og Dreamhack Winter, der foregår i Sverige. MTG købte sidste år 74 pct. af Turtle Entertainment for 580 mio. kr.

Tv-kanalen er allerede nu tilgængelig i Waoos tv-pakker.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også