MediaWatch

TV 2 sender 73 pct nyt tv i sommeren

Blandt andet en stor sportssommer betyder, at TV 2 øger mængden af førstegangsudsendelser i sommermånederne.

Foto: Henrik Ohsten/TV 2

TV 2's hovedkanal vil hen over sommeren skrue op for mængde af nyt indhold i forhold til sidste år. Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

I alt vil mindst 73 pct. af sendefladen i de tre sommermåneder blive dækket af tv, der ikke har været sendt før. Det er en fremgang fra de 65 pct., som var tallet i sommeren 2015.

En af forklaringerne på den øgede mængde førstegangsudsendelser er en solid mængde live-sport. Sportssommeren byder bl.a. på EM i fodbold i juni, Tour de France i juli og OL i august.

For sportsudsendelsernes vedkommende er rettighederne spredt ud over hovedkanalen, Zulu, Charlie og Sport. Også streamingtjenesten TV 2 Play vil komme i spil.

Ud over den store mængde sport har TV 2 skruet op for samarbejdet med TV 2-regionerne, og det kan også ses i sendefladen.

"TV 2's øgede samarbejde med TV 2-regionerne har banet vej for en række dejlige programmer og programserier fra flere steder i landet, som vi viser hen over sommerugerne. Vi er allerede i gang med TV Midtvests "Fra drengerøv til farmand" om fire mænd, der forbereder sig til tilværelsen som familiefar, og TV 2 Nords "Nordjyllands dårligste fodboldhold"," siger TV 2's kanalchef, Lotte Lindegaard, i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs