MediaWatch

Nyt produktionsselskab henter programchef

Selskabet, der er resultatet af fusionen mellem Sand TV og Immergut, har ansat programchef, der har erfaring fra blandt andet TV3 og Zentropa.

Ledelsen i Raccons Entertainment. Fra venstre Kaare Sand, Troels Uhrband Rasmussen, Jesper Bruhn og Lars Hammer. | Foto: Per Bix/PR

Det nystiftede produktionsselskab Raccoons Entertainment, som er en fusion mellem Sand TV og Immergut, har ansat ny programchef. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Det er Troels Uhrbrand Rasmussen, der får titlen, og han tiltræder i dag. Han har tidligere været programchef på TV3 og Nordisk Film og producent hos Zentropa, Freeport og senest B-film.

"Jeg kender Troels som en hårdtarbejdende og kreativ person, der i kraft af sine stærke produktioner og evne til at udvikle og sælge programserier har bevist sit værd i branchen," udtaler Kaare Sand, der ejer halvdelen af Raccoons Entertainment i pressemeddelelsen.

Fusionen mellem Sand TV, der især gør sig inden for reportage, og Immergut, der mest beskæftiger sig med underholdning og comedy, blev præsenteret tidligere på ugen. Og den nye programchef ser god mening i samspillet mellem de to selskabers kompetencer.

"Jeg tror meget på fundamentet og værdierne i Raccoons og den styrke, der kommer til at ligge i, at to firmaer med hver deres skarpe profil nu kan blande kræfter og inspirere, så både udvikling og produktion bliver endnu stærkere fremadrettet. Der er meget fedt fjernsyn, der stadig skal produceres, og jeg glæder mig til at komme i gang," udtaler Troels Uhrbrand Rasmussen i pressemeddelelsen.

Ud over den nye programchef består ledelsen i Raccoons Entertainment af adm. direktør Jesper Bruhn samt Lars Hammer og Kaare Sand, der hver ejer 50 pct. af selskabet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs