MediaWatch

To produktionsselskaber fusionerer til ét

To selskaber i produktionsbranchen slår sig sammen og venter årlig omsætning på over 50 mio. kr.

Foto: Per Bix/PR

Sand TV og Immergut har besluttet at fusionere og fortsætter under navnet Raccoons Entertainment. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

"Vi fusionerer fordi begge selskaber længe har drømt om at få en bredere profil, og i en sammenlægning vil vi kunne bruge hinandens erfaringer og kompetencer til at få en større berøringsflade og udvikle indhold til nye genre," siger Lars Hammer fra Immergut i pressemeddelelsen.

Sand TV med Kaare Sand i spidsen gør sig særligt inden for fakta og reportage, og Kaare Sand ser frem til samarbejdet med Immergut, der bl.a. står programmer i comedy-genren såsom "Nyt fra Jylland" og "Zulu Comedy Festival".

"Jeg glæder mig som et lille barn til at komme i gang med udvikle nye programmer i Raccoons Entertainment. Immergut har kæmpe erfaring med konceptudvikling indenfor comedy, underholdning og events. Vi er rigtig gode til at producere tv serier i fakta og reportagegenren. Sammen ved jeg, vi kan skabe noget anderledes og interessant tv," udtaler Kaare Sand i pressemeddelelsen.

Kaare Sand og Lars Hammer kommer til at sidde på ejerskabet af Raccoons Entertainment, og adm. direktør for selskabet bliver Jesper Bruhn. Selskabet forventer at have en omsætning på over 50 mio. kr. årligt.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs