MediaWatch

TV 2 finder ny digital chefredaktør i egne rækker

Kristoffer Pinholt bliver chefredaktør for digitalt indhold på TV 2. Han har hidtil ledet tv-kanalens redaktionelle udviklingsteam.

Foto: Nadia Fryd/TV 2

TV 2 har fået et nyt medlem af nyhedsafdelingens chefredaktion. Kristoffer Pinholt er blevet udnævnt til chefredaktør for digitalt indhold på tv-kanalen og bliver dermed en del af chefredaktionen. Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

”Jeg er overbevist om, at vi med Kristoffer Pinholt har fået den absolut bedst egnede kandidat til jobbet. Kristoffer har for længst bevist, at han har stærke kompetencer både som journalist og redaktør. Han har tillige en bred indsigt i den digitale udvikling og de muligheder, den åbner - også for nyhedsproduktion,” udtaler nyhedsdirektør på TV 2 Mikkel Hertz i meddelelsen.

Kristoffer Pinholt kommer fra en stilling som leder af TV 2’s redaktionelle udviklingsteam. Han har været på tv-kanalen siden 2014, og inden da var han på DR, hvor han blandt andet gennem fire år var forsideredaktør på dr.dk.

”Det er lidt af et drømmejob at skulle stå i spidsen for så mange dygtige mennesker. Vi kommer til at arbejde meget med digital storytelling. Vi kommer til at tale meget om sociale medier. Og vi kommer også til at blive klogere på, hvordan brugerne tager imod vores indhold på alle de digitale platforme,” siger Kristoffer Pinholt.

Han vil fremover referere til nyhedsdirektør Mikkel Hertz og være nyhedsafdelingens repræsentant i tv-stationens tværgående samarbejder under indholdsdirektør Anne Engdal Stig Christensen og digital direktør Anders Blauenfeldt.

Kristoffer Pinholt tiltræder stillingen øjeblikket.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs