MediaWatch

Viasat udvider sportstilbud med kanal i tårnhøj kvalitet

Når den nye sportssæson indledes til efteråret, er Viasat klar med en sportskanal med 4K-indhold.

Foto: Daniel Tejedor/AP/Polfoto/Arkiv

Billedkvaliteten får et markant løft, når MTG's betalingstv-operatør, Viasat, til efteråret lancerer kanalen Viasat Ultra HD, som bliver den første nordiske kanal med såkaldt 4K-indhold. Det skriver MTG i en pressemeddelelse.

Viasat Ultra HD lanceres til efteråret, når den kommende sportssæson indledes. Kanalen vil trække på MTG's portefølje af sportsrettigheder, som bl.a. rummer Champions League League.

Tilblivelsen af kanalen sker i samarbejde med satellitoperatøren SES og Samsung.

"Det er godt, at rigtig Ultra HD-indhold nu bliver produceret, og at sport fører an. Billedkvaliteten er fantastisk og giver en vidunderlig oplevelse af at være tæt på handlingerne. Vi er meget glade for at være de første i Norden og ser frem til at bygge videre på dette succesfulde partnerskab med Samsung og SES og give endnu mere Ultra HD-indhold til vores kunder over tid," udtaler Bartek Gudowsko, teknologidirektør i MTG Broadcasting, i meddelelsen.

Viasat lancerer også en ny Ultra HD-boks fra Samasung, som giver kunder med et Ultra HD-tv mulighed for også at se kanalen.

Mere fra MediaWatch

CNN varsler afskedigelser

En fyringsrunde, der vil finde sted denne uge, er blevet annonceret til medarbejderne i CNN. Ifølge CNN Business bliver den omfattende.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs