MediaWatch

"Mythbusters" takker af

Efter 14 år lukker og slukker et af Discovery Channels flagskibe, det populærvidenskabelige faktaprogram "Mythbusters".

Discovery Channel siger farvel til et af kanalens kendteste brands, når "Mythbusters" sendes for sidste gang i næste uge.

Efter 14 år, 245 afsnit og 920 eksplosioner takker programmet endegyldigt af, skriver Discovery Networks i en pressemeddelelse.

"Mythbusters" med værterne Jamie Hyneman og Adam Savage i front har gennem tiden været en af grundstenene i Discovery Channels programflade. Faktaprogrammet har samtidig været et stærkt public service-kort for kanalen med sin mission om at udbrede interessen for naturvidenskaben. I 2010 gæstede Barack Obama således showet for at sætte fokus på naturfaglige fag i den amerikanske folkeskole, skriver Discovery Networks.

Discovery Channel viser hele den sidste sæson af "Mythbusters" torsdag i næste uge i forbindelse med afskeden. Det sidste program er dedikeret til et tilbageblik de sidste 14 års rekvisitter og test af diverse myter om naturvidenskabelige fænomener - i vanlig eksplosiv Mythbuster-stil, lover Discovery i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs