MediaWatch

TV 2 ansætter ny kommerciel eventchef

Tv-stationen har hentet ny kommerciel eventchef fra DR's kommercielle gren. Hans opgave bliver at videreudvikle og udbygge TV 2's tværgående events.

Foto: Henrik Ohsten/TV 2

TV 2 vil øge fokus på store begivenheder og har i den forbindelse ansat en ny kommerciel eventchef i skikkelse af Christian Odd. Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Christian Odd kommer fra en stilling i DR's kommercielle gren, DR Salg, hvor han har haft det indholdsmæssige ansvar for de kommercielle aktiviteter på tværs af brands og indholdsområder.

Hos TV 2 skal Christian Odd videreudvikle og udbygge TV 2's tværgående begivenheder, der samler danskerne såsom EM i fodbold, der i år bliver afviklet i Frankrig, oplyser tv-stationen.

"Christian skal være med til at sikre, at TV 2 fortsat kommer ud i landet for at samle og møde danskerne, og at vi gør det på den rigtige måde. Det kan være i forlængelse af et programformat eller som forlængelse af nogle af vores store sportsrettigheder. Det kan også være en selvstændig kommerciel event, der engagerer og gør en forskel for både publikum, for vores partnere og for TV 2," udtaler Jacob Fischer-Nielsen, chef for TV 2 kommercielle partnerskaber, i meddelelsen.

Før Christian Odd kom til DR, arbejdede han med den kommercielle del af musikbranchen. Han tiltrådt sin nye stilling i TV 2 i begyndelsen af maj.

Mere fra MediaWatch

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Filmfolk vil have lavet om på støttemodellen til dansk film

DR og TV 2 bør i fremtiden skulle forpligte sig til støtte danske spillefilm, inden de går i produktion, i stedet for at det sker på bagkant som i dag. Det bør et nyt medieforlig lave om på, lyder det fra Danske Filminstruktører, der bakkes op af Producentforeningen og DFI.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs