MediaWatch

TV 2 ansætter ny kommerciel eventchef

Tv-stationen har hentet ny kommerciel eventchef fra DR's kommercielle gren. Hans opgave bliver at videreudvikle og udbygge TV 2's tværgående events.

Foto: Henrik Ohsten/TV 2

TV 2 vil øge fokus på store begivenheder og har i den forbindelse ansat en ny kommerciel eventchef i skikkelse af Christian Odd. Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Christian Odd kommer fra en stilling i DR's kommercielle gren, DR Salg, hvor han har haft det indholdsmæssige ansvar for de kommercielle aktiviteter på tværs af brands og indholdsområder.

Hos TV 2 skal Christian Odd videreudvikle og udbygge TV 2's tværgående begivenheder, der samler danskerne såsom EM i fodbold, der i år bliver afviklet i Frankrig, oplyser tv-stationen.

"Christian skal være med til at sikre, at TV 2 fortsat kommer ud i landet for at samle og møde danskerne, og at vi gør det på den rigtige måde. Det kan være i forlængelse af et programformat eller som forlængelse af nogle af vores store sportsrettigheder. Det kan også være en selvstændig kommerciel event, der engagerer og gør en forskel for både publikum, for vores partnere og for TV 2," udtaler Jacob Fischer-Nielsen, chef for TV 2 kommercielle partnerskaber, i meddelelsen.

Før Christian Odd kom til DR, arbejdede han med den kommercielle del af musikbranchen. Han tiltrådt sin nye stilling i TV 2 i begyndelsen af maj.

Mere fra MediaWatch

Det globale bogsalg steg i 2021

Salget af bøger på tværs af fysiske og digitale salgskanaler er steget med mellem fem og ti pct. i størstedelen af de 18 lande, som indgår i en ny kortlægning af det globale bogsalg i 2021.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs