MediaWatch

TV 2 ansætter ny kommerciel eventchef

Tv-stationen har hentet ny kommerciel eventchef fra DR's kommercielle gren. Hans opgave bliver at videreudvikle og udbygge TV 2's tværgående events.

Foto: Henrik Ohsten/TV 2

TV 2 vil øge fokus på store begivenheder og har i den forbindelse ansat en ny kommerciel eventchef i skikkelse af Christian Odd. Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Christian Odd kommer fra en stilling i DR's kommercielle gren, DR Salg, hvor han har haft det indholdsmæssige ansvar for de kommercielle aktiviteter på tværs af brands og indholdsområder.

Hos TV 2 skal Christian Odd videreudvikle og udbygge TV 2's tværgående begivenheder, der samler danskerne såsom EM i fodbold, der i år bliver afviklet i Frankrig, oplyser tv-stationen.

"Christian skal være med til at sikre, at TV 2 fortsat kommer ud i landet for at samle og møde danskerne, og at vi gør det på den rigtige måde. Det kan være i forlængelse af et programformat eller som forlængelse af nogle af vores store sportsrettigheder. Det kan også være en selvstændig kommerciel event, der engagerer og gør en forskel for både publikum, for vores partnere og for TV 2," udtaler Jacob Fischer-Nielsen, chef for TV 2 kommercielle partnerskaber, i meddelelsen.

Før Christian Odd kom til DR, arbejdede han med den kommercielle del af musikbranchen. Han tiltrådt sin nye stilling i TV 2 i begyndelsen af maj.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs