MediaWatch

Viaplay køber rettigheder til sydamerikanske mesterskaber

Viaplay sender alle kampe fra Copa America, som for første gang afholdes uden for Sydamerika.

Foto: Natacha Pisarenko/AP/Polfoto/Arkiv

De sydamerikanske mesterskaber i fodbold, Copa America, kan fra begyndelsen af juni følges på MTG's streamingtjeneste, Viaplay. Det oplyser Viaplay i en pressemeddelelse.

Viaplay sender samtlige kampe fra turneringen, som USA er værtsland for, og som for første gang spilles uden for Sydamerika.

"En cocktail bestående af de bedste sydamerikanske spillere som Messi, Neymar, Suarez og mange flere mixet med klassiske fodboldlande som Brasilien, Argentina og Uruguay giver garanti for store fodboldoplevelser i de lange juni aftener og nætter på Viaplay," udtaler TV3 Sports ledende redaktionschef, Kim Mikkelsen, i pressemeddelelsen.

Den første kamp i turneringen spiller 4. juni, hvor værtsnationen USA møder Colombia på Levis Stadium i Santa Clara, Californien.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs