MediaWatch

Medie: Norsk TV 2 fremlægger omfattende strategiplan

Ifølge Kampanje fremlægger ledelsen i TV 2 i Norge i dag en omfattende strategiplan frem mod 2020, som rummer store besparelser. "Det vigtigste" møde nogensinde i koncernen, siger kilder.

Foto: PR

"Det mest alvorlige" og "det mest vigtige" nogensinde. Sådan beskriver kilder det møde, som ledelsen i Egmonts TV 2 i Norge i dag indkalder medarbejderne til, skriver Kampanje.

Ifølge Kampanje vil ledelsen fremlægge en omfattende plan for modernisering af tv-koncernen. Planen går under navnet "TV 2 i 2020" og er en strategiplan, som både bestyrelsen, direktionen og tillidsmænd har arbejdet med i flere måneder.

Den norske TV 2-koncern bekræfter, at et møde finder sted i dag.

"Jeg kan bekræfte, at vi skal have et fællesmøde i morgen (i dag, red.), hvor fremlægger strategien for TV 2 frem mod 2020. Jeg ønsker ikke at gå ind i detaljerne om strategien, før den er præsenteret for vores ansatte," siger Sarah C.J. Willand, organisations- og kommunikationsdirektør i TV 2, til Kampanje.

"Det kommer til at gøre ondt"

En del af strategiarbejdet har ifølge Kampanje været at se på alternative stratgiske retninger for TV 2. I den forbindelse har et udvalg set på ændringerne i mediemarkedet på forskellige platforme, reklamemarkedets udvikling og fremtidens brugerindtægter. En del af det arbejdet har det danske konsulenthus Qvarts været hyret ind for at løse.

Samtidig har opgave ikke mindst været at komme med anbefalinger til tiltag, der kan reducere omkostningerne, skriver Kampanje. Her har topchefen Olav T. Sandnes tidligere varslet om "krævende" og "upopulære beslutninger".

"Dette kommer til at mærkes af mange, og det kommer til at gøre ondt," siger en TV 2-ansat med kendskab til arbejdet med 2020-rapporten til Kampanje.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs