MediaWatch

TV 2 og Nordisk Film får millionstøtte til historisk drama

Miniserie over et af dansk litteraturs mest betydningsfulde værker med Bille August som instruktør er tildelt over 12 mio. kr. fra Public Service Puljen. Serien produceres for TV 2.

Foto: Rumle Skafte/Polfoto/Arkiv

Henrik Pontoppidans "Lykke-Per", som er en af dansk litteraturs mest betydningsfulde værker og en del af den famøse Kulturkanon, er på vej til at blive en miniserie på TV 2 med Bille August som instruktør.

Det Danske Filminstitut har tildelt projektet 12,25 mio. kr. fra Public Service Puljen, fremgår det af en oversigt over støttemodtagere i 2016. Ifølge oversigten karakteriseres "Lykke-Per" som en historisk miniserie med Bille August som instruktør. Han er også manuskriptforfatter sammen med Anders August, mens producer er Thomas Heinesen fra Nordisk Film Production. TV 2 er udviklingspartner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs