MediaWatch

TV 2 og Nordisk Film får millionstøtte til historisk drama

Miniserie over et af dansk litteraturs mest betydningsfulde værker med Bille August som instruktør er tildelt over 12 mio. kr. fra Public Service Puljen. Serien produceres for TV 2.

Foto: Rumle Skafte/Polfoto/Arkiv

Henrik Pontoppidans "Lykke-Per", som er en af dansk litteraturs mest betydningsfulde værker og en del af den famøse Kulturkanon, er på vej til at blive en miniserie på TV 2 med Bille August som instruktør.

Det Danske Filminstitut har tildelt projektet 12,25 mio. kr. fra Public Service Puljen, fremgår det af en oversigt over støttemodtagere i 2016. Ifølge oversigten karakteriseres "Lykke-Per" som en historisk miniserie med Bille August som instruktør. Han er også manuskriptforfatter sammen med Anders August, mens producer er Thomas Heinesen fra Nordisk Film Production. TV 2 er udviklingspartner.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs