MediaWatch

SF stiller sig kritisk over for DR's udflytning

DR's udflytning til Aarhus og Aalborg ligner politisk behagesyge, mener SF's medieordfører, mens Enhedslisten stiller spørgsmål til kulturministeren om økonomien i projektet.

Foto: Niels Hougaard/Polfoto

De borgerlige partier Dansk Folkeparti og Liberal Alliance var hurtigt ude med skulderklap til DR's ledelse, da direktionen i sidste uge mangfoldiggjorde planerne om at flytte flere redaktioner til Aarhus og Aalborg de kommende år.

Reaktionerne fra medarbejderne var anderledes forstemte og kritiske og gav bl.a. udtryk for, at DR's beslutning var truffet for at tilfredsstille regeringskræfterne mere end licensbetalerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Filmfolk vil have lavet om på støttemodellen til dansk film

DR og TV 2 bør i fremtiden skulle forpligte sig til støtte danske spillefilm, inden de går i produktion, i stedet for at det sker på bagkant som i dag. Det bør et nyt medieforlig lave om på, lyder det fra Danske Filminstruktører, der bakkes op af Producentforeningen og DFI.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs