MediaWatch

Norsk TV 2 skal sige farvel til medarbejdere

Egmont-ejede TV 2 skal ud i en afskedigelsesrunde som et led i en moderniseringsproces, siger kommunikationsdirektør.

Foto: PR

En række medarbejdere kan imødese at forlade TV 2 Norge. Det er endnu uklart, hvor mange medarbejdere der bliver tale om, skriver nettavisen.no.

Sarah Willand, organisations- og kommunikationsdirektør i TV 2, oplyser til Nettavisen, at tv-stationen er i gang med et moderniseringsprojekt, som er en del af forklaringerne på nedbemandingen.

"Det medfører et behov for færre medarbejdere, uden det i sig selv er et nedbemandingsprojekt," skriver Sarah Willand i en mail til Nettavisen og oplyser videre, at det endnu ikke vides, hvor mange medarbejdere der bliver tale om.

Planen er at finde så mange fratrædelser som muligt ved frivillige fratrædelser. Nettavisen har ikke kunnet få en kommentar fra tillidsrepræsentanten på TV 2 Norge. Ifølge Nettavisen vil afskedigelserne især ramme i afdelingerne plan og layout, Sumo, som er TV 2 Norges streamingtjeneste, og promo.

TV 2 Norge meddelte sidste år, at der skulle skære ned, og ifølge det norske branchemedie Kampanje varslede topchef, Olav Sandnes, "krævende og upopulære beslutninger".

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs