Advokat forsøger at stoppe Ekstra Bladet-dokumentar

Advokaten for tidligere sigtet i sag om seksuelt misbrug og drab vil have stoppet en dokumentar om sagen, der endte med, at sigtelserne blev frafaldet.
Foto: Thomas Borberg/Polfoto/Arkiv
Foto: Thomas Borberg/Polfoto/Arkiv

Advokaten for en 54-årig mand vil have stoppet en tv-udsendelse om den såkaldte Egebjerg-sag, hvor den pågældende mand var sigtet. Det skriver DR Sjælland.

I sagen, som rullede i 2011, var den 54-årige mand samt yderligere en person sigtet for at have misbrugt mandens datter seksuelt og for at have dræbt og begravet et spædbarn. Efter at have siddet varetægtsfængslet i over et år blev sigtelserne mod begge personer frafaldet.

Nu vil Ekstra Bladet lave en udsendelse om sagen, og det modsætter den 54-åriges advokat sig altså.

"Min klient fik statsadvokatens ord for, at han ikke skulle retsforfølges for de grusomme anklager. Nu frygter jeg, at tv-udsendelsen kan komme til at virke som en folkedomstol mod min klient," siger mandens advokat, Kristian Dreyer, til DR Sjælland.

I en mail til mediet skriver Poul Madsen, chefredaktør på Ekstra Bladet, at han stiller sig undrende over for, at advokaten forsøger at forbyde en udsendelse, som endnu ikke er lavet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også