MediaWatch

Schlüter kritiserer Producentforeningens direktør

Sigtet advokat mener ikke, at direktør for Producentforeningen, Klaus Hansen, har forholdt sig til sit eget ansvar. Klaus Hansen afviser krtikken.

Foto: Lars Krabbe/Polfoto/Arkiv

Advokaten Johan Schlüter, der senest er blevet sigtet i sagen om mulig svindel med ophavsretsmidler for 175 mio. kr., skyder nu tilbage mod manden, der i sin tid meldte sagen til politiet, nemlig direktør i Producentforeningen, Klaus Hansen. Det sker i Filmmagasinet Ekko, skriver Berlingske.

"Jeg har ikke set et eneste tegn på, at han har forholdt sig til sit eget ansvar som bestyrelsesformand," siger Johan Schlüter til Ekko, der ikke uddyber sin påstand.

Foruden at være direktør i Producentforeningen er Klaus Hansen også bestyrelsesformand for foreningen CAB under Producentforeningen. Internt i foreningen har der tidligere været rejst kritik af bestyrelsens rolle i sagen. Men Klaus Hansen afviser kritikken fra Johan Schlüter.

"Jeg har min advokats ord for, at der i min ageren ikke er noget ansvarsmæssigt at komme efter. Jeg synes, at Johan Schlüter har en lidt verdensfjern tilgang til, at han er ansvarlig for, at der er forsvundet 175 mio. kr.," siger Klaus Hansen til Berlingske.

I sidste uge blev Johan Schlüter og Lars Halgreen, der er tidligere partner i advokatfirmaet Johan Schlüter, sigtet i sagen. I forvejen er Susanne Fryland sigtet.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs