MediaWatch

Yderligere to sigtet i sag om Copydan-penge

Der er føjet to sigtelser til sagen, hvor tv- og filmproducenter mener sig snydt for 175 mio. kr.

Foto: Lars Krabbe/Polfoto/Arkiv

To tidligere partnere i det nu konkursramte advokatfirma Johan Schlüter er blevet sigtet i sagen, hvor tv- og filmproducenter mener sig snydt for 175 mio. kr. Det skriver Finans.

I første omgang var kun én af tre partnere i selskabet, Susanne Fryland, sigtet. Hun var samtidig direktør i Registrering Danmark, som var ejet af de tre partnerne, og som varetog forvaltningen af de Copydan-penge, som er sagens kerne.

Nu er de to øvrige partnerne, Lars Halgreen og Johan Schlüter, også sigtet i sagen.

"Jeg har aldrig i mit liv snydt nogen. Tværtimod har jeg hele livet bygget min forretning op på troværdighed," skriver Johan Schlüter i en mail til Finans om sigtelsen.

Direktør i Producentforeningen, Klaus Hansen, siger til Finans, at sigtelserne bekræfter foreningens opfattelse af, sagen "ikke bare handler om en enkelt person i Slagelse", hvor Registrering Danmark har hjemme.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs