MediaWatch

Yderligere to sigtet i sag om Copydan-penge

Der er føjet to sigtelser til sagen, hvor tv- og filmproducenter mener sig snydt for 175 mio. kr.

Lars Krabbe/Polfoto/Arkiv
Foto: Lars Krabbe/Polfoto/Arkiv

To tidligere partnere i det nu konkursramte advokatfirma Johan Schlüter er blevet sigtet i sagen, hvor tv- og filmproducenter mener sig snydt for 175 mio. kr. Det skriver Finans.

I første omgang var kun én af tre partnere i selskabet, Susanne Fryland, sigtet. Hun var samtidig direktør i Registrering Danmark, som var ejet af de tre partnerne, og som varetog forvaltningen af de Copydan-penge, som er sagens kerne.

Nu er de to øvrige partnerne, Lars Halgreen og Johan Schlüter, også sigtet i sagen.

"Jeg har aldrig i mit liv snydt nogen. Tværtimod har jeg hele livet bygget min forretning op på troværdighed," skriver Johan Schlüter i en mail til Finans om sigtelsen.

Direktør i Producentforeningen, Klaus Hansen, siger til Finans, at sigtelserne bekræfter foreningens opfattelse af, sagen "ikke bare handler om en enkelt person i Slagelse", hvor Registrering Danmark har hjemme.

Forsiden lige nu

Netflix glider af på S-forslag og sender bolden tilbage til politikerne

Den amerikanske streamingtjeneste vil ikke svare på, om den er klar til at imødekomme ønske fra flere partier om at betale en procentdel af sin omsætning tilbage til det danske produktionsmiljø. Tværtimod mener Netflix, at det er op til politikerne at finde løsninger, der "tilskynder investeringer".

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere