MediaWatch

Nordeuropæisk Discovery-chef intræder i dansk bestyrelse

Økonomi- og driftsdirektør for den nordeuropæiske del af Discovery indtræder i bestyrelsen i tv-koncernes danske selskab.

Bestyrelsen i Discovery Networks Danmark er gået fra tre til fire personer, efter at Dominic Peter Coles er indtrådt. Det viser oplysninger fra det centrale virksomhedsregister, CVR.

Dominic Peter Coles er til daglig økonomi- og driftsdirektør for Northern Europe-regionen af Discovery. Northern Europe dækker Storbritannien, Irland, Benelux-landene, Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Bestyrelsen i Discovery Networks Danmark består fremover af Discoverys nordeuropæiske topchef Deirdre Forbes, som er bestyrelsesformand, Anders Christian Aagaard Antonsen, COO hos Discovery Networks Danmark, Christian Sonnefeld Jørgensen, juridisk direktør i Discovery Networks Danmark, og nyindtrådte Dominic Peter Coles.

Mere fra MediaWatch

Medie: Regeringen lægger op til ny filmforpligtelse

I et aftaleudkast til de afsluttende forhandlinger om medieforliget fremgår det ifølge Finans, at DR og TV 2 på ny kan blive underlagt den såkaldte filmforpligtelse. Den blev ellers afskaffet i 2018, men siden har filmbranchen kritiseret udviklingen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs