MediaWatch

Nordeuropæisk Discovery-chef intræder i dansk bestyrelse

Økonomi- og driftsdirektør for den nordeuropæiske del af Discovery indtræder i bestyrelsen i tv-koncernes danske selskab.

Bestyrelsen i Discovery Networks Danmark er gået fra tre til fire personer, efter at Dominic Peter Coles er indtrådt. Det viser oplysninger fra det centrale virksomhedsregister, CVR.

Dominic Peter Coles er til daglig økonomi- og driftsdirektør for Northern Europe-regionen af Discovery. Northern Europe dækker Storbritannien, Irland, Benelux-landene, Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Bestyrelsen i Discovery Networks Danmark består fremover af Discoverys nordeuropæiske topchef Deirdre Forbes, som er bestyrelsesformand, Anders Christian Aagaard Antonsen, COO hos Discovery Networks Danmark, Christian Sonnefeld Jørgensen, juridisk direktør i Discovery Networks Danmark, og nyindtrådte Dominic Peter Coles.

Forsiden lige nu

Weekendavisen skal have ny formand

De seneste ledelsesskift i Berlingske Media giver også udskiftninger i flere af koncernens selskabers bestyrelser, herunder Weekendavisens.

Nye Borgerlige på vej med eget medie

I rækken af politiske partier, der selv laver medieproduktioner, barsler Nye Borgerlige med et digitalt medietiltag, der skal i luften inden næste valg.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere