MediaWatch

DR og TV 2 sikrer sig tv-rettighederne til OL-kampe

Håndboldlandsholdenes afgørende kampe i OL-kvalifikationen vises på DR og TV 2.

Jens Dresling/Polfoto
Foto: Jens Dresling/Polfoto

Til marts og april skal Danmarks kvinde- og herrelandshold i håndbold spille de afgørende kampe i forsøget på at kvalificere sig til sommerens OL i Brasilien.

DR og TV 2 har netop sikret sig rettigheder til at vise kampene på tv. Det skriver DR på sin hjemmeside.

"Det er en utrolig glædelig nyhed, at vi får begge kvalifikationsturneringer på landsdækkende tv, når landsholdene skal spille de ekstremt vigtige kampe for at komme til OL i Rio. For os er det altid et stærkt ønske, at vores landskampe vises på kanaler, som hele Danmark har adgang til, og det har DR og TV 2 sikret endnu en gang med disse forhandlinger," siger Morten Stig Christensen, generalsekretær i Dansk Håndbold Forbund, til dr.dk.

Det bliver DR1, der viser kvindelandsholdets kampe, når de 18.-20. marts tager imod Rumænien, Montenegro og Uruguay på hjemmebane. Kampene bliver spillet i Ceres Arena i Aarhus.

Herrelandsholdets afgørende kvalkampe til OL bliver spillet fra 8.-10. april. De finder ligeledes sted i Danmark, nærmere bestemt i Jyske Bank Boxen i Herning, og kampene transmitteres på TV 2. Her skal de danske herrer forsøge at slå Kroatien, Norge og Bahrain.

Lykkes det for de danske landshold at kvalificere sig til OL i Rio, kan kampene også ses på TV 2 og DR1.

Forsiden lige nu

Weekendavisen skal have ny formand

De seneste ledelsesskift i Berlingske Media giver også udskiftninger i flere af koncernens selskabers bestyrelser, herunder Weekendavisens.

Nye Borgerlige på vej med eget medie

I rækken af politiske partier, der selv laver medieproduktioner, barsler Nye Borgerlige med et digitalt medietiltag, der skal i luften inden næste valg.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere