MediaWatch

DR og TV 2 sikrer sig tv-rettighederne til OL-kampe

Håndboldlandsholdenes afgørende kampe i OL-kvalifikationen vises på DR og TV 2.

Foto: Jens Dresling/Polfoto

Til marts og april skal Danmarks kvinde- og herrelandshold i håndbold spille de afgørende kampe i forsøget på at kvalificere sig til sommerens OL i Brasilien.

DR og TV 2 har netop sikret sig rettigheder til at vise kampene på tv. Det skriver DR på sin hjemmeside.

"Det er en utrolig glædelig nyhed, at vi får begge kvalifikationsturneringer på landsdækkende tv, når landsholdene skal spille de ekstremt vigtige kampe for at komme til OL i Rio. For os er det altid et stærkt ønske, at vores landskampe vises på kanaler, som hele Danmark har adgang til, og det har DR og TV 2 sikret endnu en gang med disse forhandlinger," siger Morten Stig Christensen, generalsekretær i Dansk Håndbold Forbund, til dr.dk.

Det bliver DR1, der viser kvindelandsholdets kampe, når de 18.-20. marts tager imod Rumænien, Montenegro og Uruguay på hjemmebane. Kampene bliver spillet i Ceres Arena i Aarhus.

Herrelandsholdets afgørende kvalkampe til OL bliver spillet fra 8.-10. april. De finder ligeledes sted i Danmark, nærmere bestemt i Jyske Bank Boxen i Herning, og kampene transmitteres på TV 2. Her skal de danske herrer forsøge at slå Kroatien, Norge og Bahrain.

Lykkes det for de danske landshold at kvalificere sig til OL i Rio, kan kampene også ses på TV 2 og DR1.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt. Tillidsrepræsentant kalder det en god nyhed, at der er sket færre reelle afskedigelser blandt journalisterne, end der var lagt op til.

Topchef stopper i Microsoft Danmark

Microsoft Danmark har allerede en afløser parat, når Nana Bule stopper som adm. direktør i softwareselskabet ved udgangen af året. Den nye topchef kommer fra Deloitte.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs