MediaWatch

Discovery forlænger aftale med Frank Arnesen

Værtsholdet er det samme, når Kanal 5 sender det danske landsholds vej til VM-slutrunden i 2018.

Stringer/Aleksandar Djorovi/Polfoto/Arkiv
Foto: Stringer/Aleksandar Djorovi/Polfoto/Arkiv

Den tidligere landsholdsspiller og nuværende sportsdirektør i den græske fodboldklub PAOK, Frank Arnensen, fortsætter som ekspertkommentator hos Discovery Networks, skriver BT.

Her skal Frank Arnesen sammen med ekspertkommentator Brian Laudrup og vært Mette Cornelius stå for dækningen af fodboldlandsholdets kvalifikation til VM-slutrunden i Rusland i 2018.

"Jeg synes, det har været utrolig spændende, hvor jeg har haft et rigtig godt samarbejde med folkene på Discovery - og ikke mindst med Mette og Brian. Det har været rigtig sjovt, også selvom holdet ikke kom med til EM," siger Frank Arnesen til BT.

Frank Arnesen var senest en del af Kanal 5's dækning af kvalifikationskampene til EM, hvor Danmark ikke formåede at kvalificere sig.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Både Berlingske Media og TV 2 fik nye bestyrelsesformænd i sværvægtsklassen, Egmont-koncernen præsenterede regnskab og TV3-ejer splitter selskabet i to efter afblæst fusion med TDC.

MTG vil stå i frontlinjen i nordisk konsolidering

Den svenske koncern splitter selskabet op i to, men det har ikke dæmpet lysten til at indgå i konsolideringer, siger topchefen for den nordiske tv-forretning. Han forudser, at et nyt tele-medie-landskab vil udvikle sig i Norden de kommende år – og det skal ske med MTG i forreste linje.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere