MediaWatch

Discovery forlænger aftale med Frank Arnesen

Værtsholdet er det samme, når Kanal 5 sender det danske landsholds vej til VM-slutrunden i 2018.

Foto: Stringer/Aleksandar Djorovi/Polfoto/Arkiv

Den tidligere landsholdsspiller og nuværende sportsdirektør i den græske fodboldklub PAOK, Frank Arnensen, fortsætter som ekspertkommentator hos Discovery Networks, skriver BT.

Her skal Frank Arnesen sammen med ekspertkommentator Brian Laudrup og vært Mette Cornelius stå for dækningen af fodboldlandsholdets kvalifikation til VM-slutrunden i Rusland i 2018.

"Jeg synes, det har været utrolig spændende, hvor jeg har haft et rigtig godt samarbejde med folkene på Discovery - og ikke mindst med Mette og Brian. Det har været rigtig sjovt, også selvom holdet ikke kom med til EM," siger Frank Arnesen til BT.

Frank Arnesen var senest en del af Kanal 5's dækning af kvalifikationskampene til EM, hvor Danmark ikke formåede at kvalificere sig.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs