MediaWatch

TV 2-chef får plads i internationalt organ

TV 2-chef bliver ét af seks medlemmer af en nyoprettet gruppe, der skal rådgive branchen om dramaprojekter til tv.

Anette Rømer, chef for acquisitions & formats, TV 2

Anette Rømer, chef for acquisitions & formats hos TV 2, er blevet udpeget til en seks personer gruppe med navnet "Drama Buyers Advisery Board". Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Gruppen skal ifølge pressemeddelelsen "bistå branchen med indsigt, vejledning og strategisk udvikling af dramaprojekter til tv". Det er Reed Midem, der bl.a. står bag tv-messerne Miptv og Mipcom, der har nedsat gruppen.

De øvrige medlemmer er fra britiske Sky, franske Canal Plus, Tysklands Prosiebensat1, italienske Mediaset og Albavision fra Latinamerika.

"Som programindkøber på TV 2 er jeg stolt over at blive udvalgt til at sidde med i dette nye og spændende forum. Både kvaliteten og volumen af international tv-drama er nærmest eksploderet inden for de sidste par år, og det er blevet mere og mere vigtigt at udvælge og udvikle de rigtige projekter til både traditionelt tv og til de nye digitale platforme. Derfor er Drama Buyers Advisory Board det helt rigtige initiativ på det rigtige tidspunkt, og jeg glæder mig til det fremtidige samarbejde med mine dygtige kolleger fra branchen," siger Anette Rømer i pressemeddelelsen.

Anette Rømer har bestredet stillingen i TV 2 siden 2007 og er ansvarlig for TV 2's indkøb af udenlandske programmer.

Forsiden lige nu

HuffPost klipper navlestreng til borgerjournalistik

Onlinemedie gør op med en af grundstenene i konceptet og vil ikke længere bringe indhold fra bloggere og bidragsydere, der hidtil har leveret gratis indhold. Det sker for at forbedre den journalistiske kvalitet og undgå at sprede misvisende information, siger chefredaktør.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere