MediaWatch

TV 2-chef får plads i internationalt organ

TV 2-chef bliver ét af seks medlemmer af en nyoprettet gruppe, der skal rådgive branchen om dramaprojekter til tv.

Anette Rømer, chef for acquisitions & formats, TV 2 | Foto: PR/TV 2

Anette Rømer, chef for acquisitions & formats hos TV 2, er blevet udpeget til en seks personer gruppe med navnet "Drama Buyers Advisery Board". Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Gruppen skal ifølge pressemeddelelsen "bistå branchen med indsigt, vejledning og strategisk udvikling af dramaprojekter til tv". Det er Reed Midem, der bl.a. står bag tv-messerne Miptv og Mipcom, der har nedsat gruppen.

De øvrige medlemmer er fra britiske Sky, franske Canal Plus, Tysklands Prosiebensat1, italienske Mediaset og Albavision fra Latinamerika.

"Som programindkøber på TV 2 er jeg stolt over at blive udvalgt til at sidde med i dette nye og spændende forum. Både kvaliteten og volumen af international tv-drama er nærmest eksploderet inden for de sidste par år, og det er blevet mere og mere vigtigt at udvælge og udvikle de rigtige projekter til både traditionelt tv og til de nye digitale platforme. Derfor er Drama Buyers Advisory Board det helt rigtige initiativ på det rigtige tidspunkt, og jeg glæder mig til det fremtidige samarbejde med mine dygtige kolleger fra branchen," siger Anette Rømer i pressemeddelelsen.

Anette Rømer har bestredet stillingen i TV 2 siden 2007 og er ansvarlig for TV 2's indkøb af udenlandske programmer.

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs