MediaWatch

Stofa-ejer vil bruge Dong-milliarder på større tv

Børsnoteringen af Dong og indførelsen af engrosmodellen bliver to startskud for Stofa og Sydenergi i kampen mod Yousee.

Adm. direktør Niels Duedahl er klar til at veksle Dong-aktier til flere investeringer i SE's tv-forretning, Stofa | Foto: SE

Tv-udbydernes brands står tilsyneladende i høj kurs. I sidste uge gik TDC til selskabspræsten for at omdøbe hele koncernen til Yousee, mens Sydenergi (SE) ikke blot overvejer samme manøvre, men tillige at udlåne sit Stofa-navn til andre partnere, som f.eks. forsikringsselskaber, når engrosmodellen til april åbner op for ikke blot konkurrencen på elmarkedet, men konkurrencen på også en helt masse andre områder.

Det fastslår SE's adm. direktør Niels Duedahl i et interview med Berlingske. De atypiske tanker er funderet i det tidsmæssige perspektiv, at engrosmodellen træder i kraft om præcis to måneder. Men den bagvedliggende tanke er den meget typiske: Ønsket om skala.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs