MediaWatch

Boxer og Discovery indgår ny aftale

Boxers kunder har også fremover adgang til Discovery Networks' kanaler. Alle kanaler er nu samlet under én hat.

Carsten  Bundgaard/Polfoto/Arkiv
Ulf Lund, adm. direktør, Boxer Foto: Carsten Bundgaard/Polfoto/Arkiv

Boxer og Discovery Networks har indgået en ny distributionsaftale. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Aftalen betyder, at alle Discoverys kanaler nu er en del af samme aftale. Tidligere var der indgået separate aftaler for SBS-kanalerne og Discovery-kanalerne hver for sig, men det slutter med den nye aftale. Samtidig er Eurosport 1 som noget nyt en del af Boxers udbud af Discovery-kanaler.

Aftalen løber i flere år, men parterne ønsker ikke at oplyse præcist hvor længe.

"Vi er meget tilfredse med, at vi efter gode drøftelser med Boxer nu kan præsentere en aftale. Der er vel at mærke tale om en aftale, som stiller både seerne, Boxer og Discovery bedre. Det er ikke mindst eksemplificeret ved, at Eurosport 1 nu kommer i Boxers udbud," udtaler Christian Kemp, adm. direktør hos Discovery Networks Denmark, i pressemeddelelsen.

Glæde over Eurosport 1

Med aftalen er Discovery-kanalerne Kanal 4, Kanal 5, 6'eren, Canal 9, Eurosport Danmark, TLC, Discovery Channel og Animal Planet en del af Boxer kanaludbud. 5. april bliver Eurosport 1 føjet til.

"Aftalen er et stærkt afsæt for os til at vinde endnu flere kunder. Med Eurosport 1 i vores udbud får vi endnu bedre kort på hånden til at udfordre vores konkurrenter. Kombineret med en række andre stærke nyheder, som vi løfter sløret for senere, giver det os i den grad mod på fremtiden," siger Ulf Lund, adm. direktør i Boxer, i pressemeddelelsen.

Mens Discovery har landet en aftale med Boxer, så er der mere knas med forhandlingerne med Canal Digital. Den nuværende aftale udløber på mandag, og 220.000 danske husstande vil møde en sort skærm, hvis der ikke nås enighed inden ugens udgang.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Både Berlingske Media og TV 2 fik nye bestyrelsesformænd i sværvægtsklassen, Egmont-koncernen præsenterede regnskab og TV3-ejer splitter selskabet i to efter afblæst fusion med TDC.

MTG vil stå i frontlinjen i nordisk konsolidering

Den svenske koncern splitter selskabet op i to, men det har ikke dæmpet lysten til at indgå i konsolideringer, siger topchefen for den nordiske tv-forretning. Han forudser, at et nyt tele-medie-landskab vil udvikle sig i Norden de kommende år – og det skal ske med MTG i forreste linje.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere