MediaWatch

Boxer og Discovery indgår ny aftale

Boxers kunder har også fremover adgang til Discovery Networks' kanaler. Alle kanaler er nu samlet under én hat.

Ulf Lund, adm. direktør, Boxer | Foto: Carsten Bundgaard/Polfoto/Arkiv

Boxer og Discovery Networks har indgået en ny distributionsaftale. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Aftalen betyder, at alle Discoverys kanaler nu er en del af samme aftale. Tidligere var der indgået separate aftaler for SBS-kanalerne og Discovery-kanalerne hver for sig, men det slutter med den nye aftale. Samtidig er Eurosport 1 som noget nyt en del af Boxers udbud af Discovery-kanaler.

Aftalen løber i flere år, men parterne ønsker ikke at oplyse præcist hvor længe.

"Vi er meget tilfredse med, at vi efter gode drøftelser med Boxer nu kan præsentere en aftale. Der er vel at mærke tale om en aftale, som stiller både seerne, Boxer og Discovery bedre. Det er ikke mindst eksemplificeret ved, at Eurosport 1 nu kommer i Boxers udbud," udtaler Christian Kemp, adm. direktør hos Discovery Networks Denmark, i pressemeddelelsen.

Glæde over Eurosport 1

Med aftalen er Discovery-kanalerne Kanal 4, Kanal 5, 6'eren, Canal 9, Eurosport Danmark, TLC, Discovery Channel og Animal Planet en del af Boxer kanaludbud. 5. april bliver Eurosport 1 føjet til.

"Aftalen er et stærkt afsæt for os til at vinde endnu flere kunder. Med Eurosport 1 i vores udbud får vi endnu bedre kort på hånden til at udfordre vores konkurrenter. Kombineret med en række andre stærke nyheder, som vi løfter sløret for senere, giver det os i den grad mod på fremtiden," siger Ulf Lund, adm. direktør i Boxer, i pressemeddelelsen.

Mens Discovery har landet en aftale med Boxer, så er der mere knas med forhandlingerne med Canal Digital. Den nuværende aftale udløber på mandag, og 220.000 danske husstande vil møde en sort skærm, hvis der ikke nås enighed inden ugens udgang.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs