MediaWatch

Turner ansætter ny programdirektør for børnekanaler

Turner har fundet en ny programdirektør, der skal stå i spidsen for selskabets to børnekanaler i Norden og Baltikum.

Jeanette Reutzer er ansat som ny programdirektør for Cartoon Network og Boomerang i Norden og Baltikum. Det oplyser Turner, som står bag kanalerne, i en pressemeddelelse.

Den nye programdirektør kommer fra en stilling som souschef i programafdelingen hos Discovery Networks og har tidligere været ansat i TV 2 Networks og DR.

"Vi er utroligt glade for at have Jeanette med ombord. Hun vil styrke vores team på et tidspunkt, hvor både Cartoon Network og Boomerang har fremragende seertal. I Danmark opnåede vi i 2015 de bedste lokale resultater siden 2011, idet seertallene steg med 37 pct. Med stigende seertal, Jeanettes lokale ekspertise og indhold af højeste kvalitet i pipeline er vi virkelig spændte på, hvad 2016 bringer," udtaler Bo Falk Østergaard, general manager og vice president for Turner i Norden og Baltikum, i pressemeddelelsen.

Jeanette Reutzer tiltræder i sit nye job 18. april.

Mere fra MediaWatch

Pluto TV udfordrer streamingmarkedet med gratis indhold

Efter et milliardopkøb i 2019 er det gået stærkt for Pluto TV, der for ni år siden blev skabt i et ”snusket varehus” i Los Angeles. Nu har den gratis streamingtjeneste gjort indtog i Norden. Partnerskab med Viaplay giver store forventninger allerede på kort sigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs