MediaWatch

Turner ansætter ny programdirektør for børnekanaler

Turner har fundet en ny programdirektør, der skal stå i spidsen for selskabets to børnekanaler i Norden og Baltikum.

Jeanette Reutzer er ansat som ny programdirektør for Cartoon Network og Boomerang i Norden og Baltikum. Det oplyser Turner, som står bag kanalerne, i en pressemeddelelse.

Den nye programdirektør kommer fra en stilling som souschef i programafdelingen hos Discovery Networks og har tidligere været ansat i TV 2 Networks og DR.

"Vi er utroligt glade for at have Jeanette med ombord. Hun vil styrke vores team på et tidspunkt, hvor både Cartoon Network og Boomerang har fremragende seertal. I Danmark opnåede vi i 2015 de bedste lokale resultater siden 2011, idet seertallene steg med 37 pct. Med stigende seertal, Jeanettes lokale ekspertise og indhold af højeste kvalitet i pipeline er vi virkelig spændte på, hvad 2016 bringer," udtaler Bo Falk Østergaard, general manager og vice president for Turner i Norden og Baltikum, i pressemeddelelsen.

Jeanette Reutzer tiltræder i sit nye job 18. april.

Mere fra MediaWatch

Koda opponerer mod ny musikpolitik i DR

Nye retningslinjer i DR betyder, at kommercielt udgivet musik som udgangspunkt ikke længere skal bruges i programmer. Men public service-stationen bør have fokus på andet end katalog-musikken, mener Kodas adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs