MediaWatch

Turner ansætter ny programdirektør for børnekanaler

Turner har fundet en ny programdirektør, der skal stå i spidsen for selskabets to børnekanaler i Norden og Baltikum.

Jeanette Reutzer er ansat som ny programdirektør for Cartoon Network og Boomerang i Norden og Baltikum. Det oplyser Turner, som står bag kanalerne, i en pressemeddelelse.

Den nye programdirektør kommer fra en stilling som souschef i programafdelingen hos Discovery Networks og har tidligere været ansat i TV 2 Networks og DR.

"Vi er utroligt glade for at have Jeanette med ombord. Hun vil styrke vores team på et tidspunkt, hvor både Cartoon Network og Boomerang har fremragende seertal. I Danmark opnåede vi i 2015 de bedste lokale resultater siden 2011, idet seertallene steg med 37 pct. Med stigende seertal, Jeanettes lokale ekspertise og indhold af højeste kvalitet i pipeline er vi virkelig spændte på, hvad 2016 bringer," udtaler Bo Falk Østergaard, general manager og vice president for Turner i Norden og Baltikum, i pressemeddelelsen.

Jeanette Reutzer tiltræder i sit nye job 18. april.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Både Berlingske Media og TV 2 fik nye bestyrelsesformænd i sværvægtsklassen, Egmont-koncernen præsenterede regnskab og TV3-ejer splitter selskabet i to efter afblæst fusion med TDC.

MTG vil stå i frontlinjen i nordisk konsolidering

Den svenske koncern splitter selskabet op i to, men det har ikke dæmpet lysten til at indgå i konsolideringer, siger topchefen for den nordiske tv-forretning. Han forudser, at et nyt tele-medie-landskab vil udvikle sig i Norden de kommende år – og det skal ske med MTG i forreste linje.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere