MediaWatch

Turner ansætter ny programdirektør for børnekanaler

Turner har fundet en ny programdirektør, der skal stå i spidsen for selskabets to børnekanaler i Norden og Baltikum.

Jeanette Reutzer er ansat som ny programdirektør for Cartoon Network og Boomerang i Norden og Baltikum. Det oplyser Turner, som står bag kanalerne, i en pressemeddelelse.

Den nye programdirektør kommer fra en stilling som souschef i programafdelingen hos Discovery Networks og har tidligere været ansat i TV 2 Networks og DR.

"Vi er utroligt glade for at have Jeanette med ombord. Hun vil styrke vores team på et tidspunkt, hvor både Cartoon Network og Boomerang har fremragende seertal. I Danmark opnåede vi i 2015 de bedste lokale resultater siden 2011, idet seertallene steg med 37 pct. Med stigende seertal, Jeanettes lokale ekspertise og indhold af højeste kvalitet i pipeline er vi virkelig spændte på, hvad 2016 bringer," udtaler Bo Falk Østergaard, general manager og vice president for Turner i Norden og Baltikum, i pressemeddelelsen.

Jeanette Reutzer tiltræder i sit nye job 18. april.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Danmarks største forlag måtte nedjustere sine forventninger til årets præstation betragteligt, Sjællandske Medier købte op, og Forbrugerombudsmanden besluttede, at et særligt markedsføringsredskab på Facebook er ulovligt. Få overblikket over ugen, der gik, i Mediedanmark.

Bonnier lancerer nyt bureau i Norge

Bonnier Media åbner et ny marketingbureau ved navn Kontent, som skal producere indhold inden for mode, interiør og livsstil. Det skal danne spydspids for koncernens satsning på content marketing og nativeproduktion.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere