MediaWatch

Norsk TV 2 flytter hovedsædet til nybyggeri

Tv-stationer forlader om få år de nuværende lokaler til fordel for nybyggeri ved havnen i Oslo.

Den norske TV 2-koncern, som er ejet af Egmont, holder store flyttedag i begyndelsen af 2018, skriver Kampanje.

Den norske tv-station har nemlig besluttet sig for at flytte ud af sine lokaler i Karls Johans Gate i Oslo til fordel for lokaler i nybyggeriet Diagonale i Oslo-bydelen Bjørvika, som kun ligger få kilometer væk fra de nuværende. Lejekontrakten er på 12 år, og TV 2 vil får ca. 6.000 kvadratmeter at boltre sig på.

"Dette er en stor dag for os på TV 2 efter snart 25 år Karl Johan. Efter en grundig proces med 48 potentielle aktører har vi nu fundet TV 2's nye lokaler i Oslo. Nu ser frem mod flytningen i 2018," udtaler Olav T. Sandnes, adm. direktør i TV 2 Norge, i en pressemeddelelse ifølge Kampanje.

Billiger husleje

TV 2-direktøren udtaler, at to alternativer har været i spil. I sidste ende er valget faldet på lokalerne i Diagonale, som ifølge TV 2 byder på "en fantastisk beliggenhed" for både produktionen og de ansatte.

Flytningen sænker samtidig TV 2's lejeudgifter.

"Selv om vi flytter til et nybyggeri i et centralt område, er dette en væsentlig omkostningsbesparelse for TV 2," udtaler Olav T. Sandnes.

For ti år siden barslede TV 2 også med flytteplaner. Dengang var det Aftonpostens gamle hovedkvarter, der var i spil, men i sidste ende besluttede tv-stationen at blive, hvor de var, mod at ejeren af bygningen, ejendomsselskabet Aberdeen, renoverede bygningen for 70 mio. norske kroner.

Forsiden lige nu

MTG sælger tv-forretning i Bulgarien

TV3-ejeren siger farvel til tv-markedet uden for Norden med frasalg af bulgarsk tv-forretning. Salget sker til en pris, der er næsten fire gange lavere, end da MTG købte selskabet i 2008.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere