MediaWatch

Fransk sag endte med dom til Johan Schlüter

I efteråret blev rettighedsadvokaten frifundet i en sag om bedrageri, men der var ikke tale om en frifindelse i alle sagens forhold.

Foto: Lars Krabbe/Polfoto

I oktober oplyste rettighedsadvokat Johan Schlüter, at han var blevet frifundet i en fransk sag om bedrageri. Det viser sig imidlertid ikke at være det komplette billede af sagen, skriver Berlingske Business.

Johan Schlüter og Maurice Khardine var ved første retsinstans blevet idømt fængselsstraffe for bedrageri mod George El Assidi, som er arving til visesangeren Charles Trenet. Det forhold blev de to frikendt for ved appelretten.

Til gengæld blev Johan Schlüter og Maurice Khardine ifølge retsdokumenter, som Berlingske er i besiddelse af, dømt for andre forhold. Det gælder bedrageri eller forsøg på bedrageri af musikforlaget Editions Raoul Breton og SACEM, som ifølge Berlingske er det franske svar på det danske Copydan.

"Det andet interesserede jeg mig ikke meget for, fordi sagen i udgangspunktet drejede sig om bedrageri af El Assidi," siger Johan Schlüter til Berlingske.

Han oplyser til Berlingske, at han vil anke dommen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs