MediaWatch

Kendt journalist skal være TV2-korrespondent i Tyrkiet

Fremover vil TV 2 have en fast korrespondent placeret i Istanbul for at dække Mellemøsten og Tyrkiet tættere.

Foto: Per Arnesen/TV 2

Fra 1. februar får journalisten Simi Jan fast base i Istanbul, hvor hun som korrespondent for TV 2 skal dække udvikling i Tyrkiet og Mellemøsten. TV 2 har besluttet at åbne et fast korrespondentkontor i den tyrkiske storby for at være tæt på udviklingen og de flygtningestrømme, som sætter dagsordenen i resten af Europa. Det skriver nyhederne.tv2.dk.

"Flygtningesituationen har defineret europæisk udenrigspolitik det seneste år, og der er ingen tegn på, at det ændrer sig. Vi skal endnu tættere på situationen i vores dækning, og vi etablerer korrespondentkontor midt på den akse, som går mellem Tyskland og Danmark mod nord og til Syrien, Iran, Irak og Afghanistan mod syd. Tyrkiet har en helt central placering i forhold til både flygtningestrømmen og til at skabe løsninger på situationen," siger TV 2s nyhedsdirektør, Mikkel Hertz.

Simi Jan har været ansat på TV 2 siden 2006, hvor hun blandt andet har rapporteret fra Pakistan og Afghanistan fra 2007-2012.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs