MediaWatch

Ny tv-kanal: Shop våben fra sofaen

Amerikanerne får ny tv-shop-kanal, der sælger våben døgnet rundt.

Tv-shopping er stort i USA – og nu bliver paletten af ting, som amerikanerne kan købe, mens de sidder i sofaens bløde favn udvidet. ”GunTV” er navnet på en ny tv-kanal, der forventes at gå i luften 20. januar. Her kan våbenglade amerikanere shoppe løs døgnet rundt. Det skriver New York Times.

To tv-iværksættere fra Californien står bag tv-kanalen med motto ”Live, Shopping, Fully Loaded”. Til at begynde med må seerne nøjes med seks timers daglige udsendelser, men ”GunTV” forventer at øge sendetiden til 24 timer i begyndelsen af 2017.

Køber man en pistol på ”GunTV”, vil våbnet blive sendt til en butik nær køberen. Her skal man personligt afhente pistolen, mens der samtidig bliver foretaget et baggrundstjek af køberen.

Bag "GunTV" står broadcasteren Social Responsability Network, og i et forsøg på at leve op til sit navn planlægger tv-stationen ifølge New York Times at dedikere otte minutter hver time til indslag om offentlighed sikkerhed.

Resten af tiden kan seerne blandt andet se frem til programmer om storvildtjagt og beklædning til kvinde, der egner sig til at skjule våben.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs