MediaWatch

TDC's direktør for privatkunder siger op

Nuværende direktør for privatkunderne i TDC har takket ja til en stilling uden for koncernen.

TDC skifter ud på direktionsgangen, da den nuværende direktør for privatkunderne, Johan Kirstein Brammer, har fundet et nyt job efter knap to år på posten. Han skal være ny privatkundedirektør i forsikringsselskabet Tryg.

Hans stilling bliver overtaget af Michael Moyell Juul, der har været vicedirektør i samme del af forretningen, oplyser TDC i en meddelelse til fondsbørsen. Samtidig har Tryg meddelt, at selskabet har ansat Johan Kirstein Brammer som led i ændring af ledelsen.

"Jeg vil gerne sige tak til Johan for hans store indsats og bidrag til koncernens udvikling, senest som koncerndirektør for Consumer. Jeg ønsker Johan al mulig held og lykke i hans videre karriere," siger Pernille Erenbjerg, topchef for TDC, i en meddelelse.

Michael Moyell Juul, der altså bliver ny mand på posten, har været i TDC siden 2011, hvor han i første omgang blev ansat som strategichef.

Siden 2013 har han været en del af ledelsen i TDC's privatforretning, hvor han har ansvar for strategi- og forretningsudvikling og optimering af telekoncernens portefølje af brands.

Før tiden i TDC har Michael Moyell Juul haft en række ledende stillinger i online- og mediebranchen, hvor det seneste job inden TDC var som chef for privatkundeforretningen hos Den Blå Avis.

Johan Kirstein Brammer forventes at tiltræde sin nye stilling hos Tryg i februar.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs