MediaWatch

TV 2 henter social media-redaktør på Berlingske

Redaktøren for sociale medier på Berlingske skifter fra nytår til en stilling på TV 2.

Foto: Scanpix

Kaare Sørensen begynder 1. januar som social media-redaktør på TV 2. Det skriver hans nye arbejdsgiver i en pressemeddelelse.

Han kommer fra en stilling som redaktør for sociale medier på Berlingske. Den stilling har Kaare Sørensen kun bestridt i et års tid. Han meddelte sit skifte til Berlingske i august sidste år, og hans arbejdsgiver før Berlingske var Jyllands-Posten. Kaare Sørensen har desuden tidligere arbejdet for Nyhedsavisen.

"Ansættelsen af Kaare Sørensen er et scoop for os, og han bliver en stærk, faglig kapacitet i TV 2's newsroom. Kaare har et unikt indblik i de sociale medier, og han skal være med til at flytte os på de digitale platforme. Samtidig har Kaare stærke formidlingsevner, så han også kan gå på tv og fortælle TV 2- og News-seerne om brugen og effekten af sociale medier, når nyhedsbilledet flytter sig," siger Jan Bjarke Mindegaard, chef for TV 2 Nyhedernes social media-redaktion, i en pressemeddelelse.

Kaare Sørensen sidder med i Cavling-komiteen og har desuden vundet DONA-prisen, som hylder online-journalistik, to gange.

"Jeg er typen, der tjekker Twitter og Facebook, inden jeg står ud af sengen om morgenen. Jeg er vild med den puls, der ligger i at følge tæt med i begivenhederne i Danmark og resten af verden i disse år. Den energi glæder jeg mig nu til at tage med til TV 2 og husets sociale medier. Og rent personligt er jeg både stolt og ret begejstret over at blive en del af TV 2-familien, der i forvejen har landets mest ambitiøse profiler på de sociale medier. Det bliver en fantastisk udfordring," siger Kaare Sørensen i pressemeddelelsen.

 

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs