MediaWatch

TV 2 henter social media-redaktør på Berlingske

Redaktøren for sociale medier på Berlingske skifter fra nytår til en stilling på TV 2.

Foto: Scanpix

Kaare Sørensen begynder 1. januar som social media-redaktør på TV 2. Det skriver hans nye arbejdsgiver i en pressemeddelelse.

Han kommer fra en stilling som redaktør for sociale medier på Berlingske. Den stilling har Kaare Sørensen kun bestridt i et års tid. Han meddelte sit skifte til Berlingske i august sidste år, og hans arbejdsgiver før Berlingske var Jyllands-Posten. Kaare Sørensen har desuden tidligere arbejdet for Nyhedsavisen.

"Ansættelsen af Kaare Sørensen er et scoop for os, og han bliver en stærk, faglig kapacitet i TV 2's newsroom. Kaare har et unikt indblik i de sociale medier, og han skal være med til at flytte os på de digitale platforme. Samtidig har Kaare stærke formidlingsevner, så han også kan gå på tv og fortælle TV 2- og News-seerne om brugen og effekten af sociale medier, når nyhedsbilledet flytter sig," siger Jan Bjarke Mindegaard, chef for TV 2 Nyhedernes social media-redaktion, i en pressemeddelelse.

Kaare Sørensen sidder med i Cavling-komiteen og har desuden vundet DONA-prisen, som hylder online-journalistik, to gange.

"Jeg er typen, der tjekker Twitter og Facebook, inden jeg står ud af sengen om morgenen. Jeg er vild med den puls, der ligger i at følge tæt med i begivenhederne i Danmark og resten af verden i disse år. Den energi glæder jeg mig nu til at tage med til TV 2 og husets sociale medier. Og rent personligt er jeg både stolt og ret begejstret over at blive en del af TV 2-familien, der i forvejen har landets mest ambitiøse profiler på de sociale medier. Det bliver en fantastisk udfordring," siger Kaare Sørensen i pressemeddelelsen.

 

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs