MediaWatch

C More går i luften med golfkanal

Hjørnesten og trækplaster bliver de nyerhvervede rettigheder til en af verdens største turneringer.

Foto: Brynn Anderson/AP/POLFOTO

Bonniers C More har købt rettighederne til at sende live fra den nordamerikanske PGA Tour fra 2016 til og med 2021. Den seks-årige aftale bliver hjørnesten og trækplaster for kanalen C More Golf, der går i luften 1. januar 2016.

C More Golf vil kunne følges på C More Play og hos udvalgte tv-operatører i Danmark. Kanalen er netop nu på tegnebrættet, og C More ligger i forhandlinger med alle operatører, og der meldes ud i takt med, at evt. aftaler færdigforhandles.

"PGA Touren kommer til at udgøre grundstammen i C More Golf, som sandsynligvis kommer til at have fremtrædende kommentatorer og eksperter på sidelinien," siger Johan Cederqvist, sportschef for C More, i en pressemeddelse.

Udover den lineære kanal vil seerne få adgang til ekstramateriale som hele turneringer live, featured holes og featured groups. Tidligere i år droppede Viasat rettighederne til PGA Tour på grund af stigende priser og fraværet af danskere i turneringen.

Viasat Golf dropper PGA Tour

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nyt fra dansk og international streaming, papirmangel og andre udfordringer for traditionelle medier er blandt ugens vigtigste mediehistorier. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs