MediaWatch

C More går i luften med golfkanal

Hjørnesten og trækplaster bliver de nyerhvervede rettigheder til en af verdens største turneringer.

Foto: Brynn Anderson/AP/POLFOTO

Bonniers C More har købt rettighederne til at sende live fra den nordamerikanske PGA Tour fra 2016 til og med 2021. Den seks-årige aftale bliver hjørnesten og trækplaster for kanalen C More Golf, der går i luften 1. januar 2016.

C More Golf vil kunne følges på C More Play og hos udvalgte tv-operatører i Danmark. Kanalen er netop nu på tegnebrættet, og C More ligger i forhandlinger med alle operatører, og der meldes ud i takt med, at evt. aftaler færdigforhandles.

"PGA Touren kommer til at udgøre grundstammen i C More Golf, som sandsynligvis kommer til at have fremtrædende kommentatorer og eksperter på sidelinien," siger Johan Cederqvist, sportschef for C More, i en pressemeddelse.

Udover den lineære kanal vil seerne få adgang til ekstramateriale som hele turneringer live, featured holes og featured groups. Tidligere i år droppede Viasat rettighederne til PGA Tour på grund af stigende priser og fraværet af danskere i turneringen.

Viasat Golf dropper PGA Tour

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs