MediaWatch

TV 2-region henter tidligere kriminalreporter

Tidligere vært på kriminalmagasin skal fremover være en del af nyhedsredaktionen på TV 2-region.

Foto: PR/TV 2 Lorry

Stine Bolther begynder 1. december i et nyt job som en del af nyhedsholdet på TV 2 Lorry. Det oplyser hendes kommende arbejdsgiver i en pressemeddelelse.

Hun har tidligere været vært og tilrettelægger på Kanal 5's kriminalprogram Krimi5 og har desuden skrevet flere bøger om kriminalstoffet. Hos TV 2 Lorry skal Stine Bolther dog ikke udelukkende dække kriminalområdet, men også andre stofområder.

"Stine Bolther bliver en styrkelse af TV 2 Lorrys allerede stærke nyhedshold. Hun har et stort kildenet inden for kriminalstoffet på begge sider af loven, og hun har stor erfaring i at skære ind til benet. Og så kan hun producere skarpe, kontante nyheder," siger nyhedschef på TV 2 Lorry, Ninna Kokholm, i en pressemeddelelse.

Også Stine Bolther ser frem til de nye professionelle udfordringer.

"Jeg glæder mig. Det er tydeligt at mærke, at TV 2 Lorry er i en rivende udvikling. Der satses på de kontante nyheder, der er vedkommende og interessante," siger Stine Bolther i pressemeddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs