MediaWatch

DR byder kritikere indenfor

Public service-udbyderen efterlyser "engagerede folk" med en mening om DR til fora, som skal diskutere DR's udfordringer.

Foto: Finn Frandsen/Polfoto/Arkiv

Kulturministeren, finansministeren og private medier. DR mødes for tiden med kritik fra flere kanter. Og nu kan mere være på vej.

Denne gang er det dog DR selv, som tager initiativ til kritikken. DR opfordrer således "engagerede folk" til at melde sig til DR's dialogfora, hvor personerne fra 2016 og tre år frem får mulighed for at give deres mening til kende om public service-mediet, og hvordan det skal være i fremtiden, skriver DR i en pressemeddelelse.

Dialogforaerne afholdes tre gange om året hos de forskellige DR-distrikter. En gang om året bliver medlemmerne af de ti fora inviteret til DR Dagen for at diskutere DR's fremtidige public service-udfordringer sammen med direktionen.

”DR vil gerne løbende være i dialog med seere, lyttere og brugere, og de 10 dialogfora er en af de måder, vi er det på. Vi er meget glade for, at medlemmerne af de 10 dialogfora bringer egne og andres holdninger ind i en konstruktiv diskussion på møderne, hvor både DR's regionale og landsdækkende programmer bliver diskuteret,” udtaler direktør for DR Rådgivning, Strategi og Kommunikation, Caroline Reiler.

Foraerne er en del af DR's public service-kontrakt for 2015-2018. Her står der:

”DR skal sikre en dialog med befolkningen, herunder særlig med lytter- og seerorganisationerne, om såvel den landsdækkende som den regionale programvirksomhed. Denne dialog skal finde sted i organiseret form. DR skal afholde mindst to årlige møder med lytter- og seerorganisationerne m.fl. samt offentlige konferencer/høringer m.v.”

Mere fra MediaWatch

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs