MediaWatch

BBC satser på kortere indslag

Videoformater på 60-90 sekunder skal give flere seere på sociale medier og mobil.

Foto: Dave Caulkin/AP/Polfoto/Arkiv

BBC har ladet sig inspirere af populære medier som Buzzfeed og Vice i kampen om at vinde den unge generations gunst. Derfor vil public service-koncernen fremover til at producere korte videoindslag på 60-90 sekunder, der passer bedre til mobil-platformen og sociale medier. Det skriver The Independent.

Under overskriften ”How to Win a Mobile” har BBC udarbejdet en række nye retninglinjer til koncernens journalister med råd til, hvordan de nemmere kommer i kontakt med den såkaldte "millennial"-generation.

De nye formater er en del af BBC’ Newstream-projekt, der fokuserer på at gøre public service-gigantens produktioner mere rettet mod mobil-platformen.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs