MediaWatch

Medier lancerer apps til Apple TV

I den nye version af Apple TV flytter apps fra flere svenske mediehuse ind.

Foto: Eric Risberg/AP/Polfoto/Arkiv

Brugerne af det nye Apple TV kan se frem til en app fra svenske Aftonbladet TV. Det skriver Dagens Media.

App'en er allerede tilgængelig i Apples App Store. Brugerne kan følge med i Aftonbladets liveudsendelser, nyhedsindslag og øvrige programmer fra det svenske medie.

"Når nu muligheden for at lave sin egen app til Apple TV bød sig, var det naturligt for os at være med. Som Sveriges primære nyhedskilde er det vigtigt, at Aftonbladet findes på alle platforme," siger Niclas Bergström, produktchef hos Aftonbladet TV, ifølge Dagens Media i en pressemeddelelse.

Ifølge mediet Breakit har også Expressen lanceret en app til Apple TV. Også TV4 og SVT har tidligere meldt sig på banen.

De svenske meldinger kommer få dage efter, at DR herhjemme også fortalte, at man har udviklet en app til Apple TV. Det har tidligere været muligt at se DR på Apple TV gennem mobil eller tablet ved hjælp af det såkaldte Airplay. Men nu bliver DR TV altså en integreret del af Apple TV.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs