MediaWatch

Medier lancerer apps til Apple TV

I den nye version af Apple TV flytter apps fra flere svenske mediehuse ind.

Foto: Eric Risberg/AP/Polfoto/Arkiv

Brugerne af det nye Apple TV kan se frem til en app fra svenske Aftonbladet TV. Det skriver Dagens Media.

App'en er allerede tilgængelig i Apples App Store. Brugerne kan følge med i Aftonbladets liveudsendelser, nyhedsindslag og øvrige programmer fra det svenske medie.

"Når nu muligheden for at lave sin egen app til Apple TV bød sig, var det naturligt for os at være med. Som Sveriges primære nyhedskilde er det vigtigt, at Aftonbladet findes på alle platforme," siger Niclas Bergström, produktchef hos Aftonbladet TV, ifølge Dagens Media i en pressemeddelelse.

Ifølge mediet Breakit har også Expressen lanceret en app til Apple TV. Også TV4 og SVT har tidligere meldt sig på banen.

De svenske meldinger kommer få dage efter, at DR herhjemme også fortalte, at man har udviklet en app til Apple TV. Det har tidligere været muligt at se DR på Apple TV gennem mobil eller tablet ved hjælp af det såkaldte Airplay. Men nu bliver DR TV altså en integreret del af Apple TV.

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs