MediaWatch

MTG hyrer skandinavisk dramachef

"Et drømmejob," siger MTG's nye skandinaviske dramachef, som er fundet internt i huset.

MTG har fundet koncernens nye skandinaviske dramachef. Det bliver Mikael Newihl, som indtil nu har arbejdet som executive producer af tv-koncernens dramasatsninger, skriver Dagens Media.

Nu tager han så et skridt op i koncernen og bliver dramachef for MTG's skandinaviske free tv-division, som er en nyoprettet stilling. I sin nye stilling skal Mikael Newihl referere til MTG's nordiske programchef Morten Mogensen.

"Man taler ofte rutinemæssigt om drømmejobbet, men det her er virkeligt et drømmejob for mig. At lede arbejdet med at skabe stærke dramaserier til MTG sammen med alle fantastiske kreatører, som findes i Skandinavien, bliver fantastisk,"udtaler Mikael Newihl i pressemeddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs