MediaWatch

Tidligere partner sigtet i Johan Schlüter-sag

Bagmandspolitiet sigter tidligere partner i advokatfirmaet Johan Schlüter. Flere sigtelser kan følge efter.

Foto: Lars Krabbe/Polfoto/Arkiv

Susanne Fryland er blevet sigtet af Bagmandspolitiet for sin rolle i sagen om muligt urent trav med forvaltningen af Copydan-midler i selskabet Registrering Danmark. Det skriver Finans.

Hun er tidligere partner i advokatfirmaet Johan Schlüter og blev bortvist og politianmeldt i juli, da sagen om Copydan-midlerne begyndte at rulle.

"Vi har sigtet Susanne Fryland for underslæb. Hun har fået forelagt sigtelsen, men hun ønsker ikke at lade sig afhøre p.t., da hun vil have tid til at gennemgå sagens materiale," siger politiinspektør i Bagmandspolitiet Michael Hellensberg til Finans.

Han fortæller videre, at Bagmandspolitiet fortsætter med at gennemgå materiale i sagen for at afgøre, om andre har del i sagen.

Registrering Danmark var tidligere ejet af tre partnere i advokatfirmaet Johan Schlüter, men er i dag ejet af Producentforeningen, der repræsenterer de danske tv-producenter.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs