MediaWatch

Serie A og La Liga fortsætter på nettet

Også i den kommende weekend kan danskerne se kampene fra ligaerne i Serie A og La Liga.

Foto: Manu Fernandez/AP/Polfoto

I sidste weekend kunne fodboldfans se kampene fra spanske La Liga og italienske Serie A for første gang i denne sæson. Det var Ekstra Bladets web-tv, der gav den mulighed.

Også i den kommende weekend kan der blændes op for de italienske og spanske kampe. Det er bold.dk, der har slået til og købt rettighederne til de i alt 20 kampe i weekenden, skriver mediet selv.

"Vi er meget glade for at kunne hjælpe de mange danske fans af spansk og italiensk fodbold. De skal have lov til at se deres favorithold, og det får de nu mulighed for at gøre ganske gratis på bold.dk," siger direktør Denis Møberg Larsen til bold.dk.

Kampene vil blive vist gratis på bold.dk, ligesom de blev det i sidste weekend på eb.dk. Også Tipsbladet vil i den kommende weekend livestreame kampene. Det samme gjorde sig gældende i sidste weekend. Ingen andre danske medier har endnu meldt ud, at de viser de italienske og spanske kampe i den kommende weekend.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs