MediaWatch

TV3 og Viaplay producerer tv-serie i fælleskab

TV3 har sat navne på de skuespillere, der skal stå i spidsen for ny skandinavisk dramasatsning.

Beate Bille får en fremtrædende rolle i MTG-dramaserien "Black Widows" | Foto: Tariq Mikkel Khan/Polfoto/Arkiv

"Black Widows" er navnet på den nye dramaserie, som bliver produceret af TV3 og MTG's streamingtjeneste Viaplay, og som er resultatet af et samarbejde mellem MTG's danske, norske og svenske afdelinger. Det skriver Viaplay i en pressemeddelelse.

Hovedrollerne bliver indtaget af tre kvinder, og det danske islæt bliver Beate Bille, som bl.a. har spillet med i TV 2-serien "Anna Pihl". Skuespillerne Cecilia Foss og Synnöve Macody besætter de to øvrige hovedroller.

Serien er otte afsnit lang, og seerne kan ifølge Viaplay følge, "de tre veninder, når de planlægger en grusom hævn på deres mænd". "Black Widows" har premiere i 2016.

På rollelisten er også den svenske Hollywood-stjerne Peter Stormare, der bl.a. er kendt for sin optræden i den Oscar-belønnede film "Fargo" fra 1996.

Mere fra MediaWatch

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Filmfolk vil have lavet om på støttemodellen til dansk film

DR og TV 2 bør i fremtiden skulle forpligte sig til støtte danske spillefilm, inden de går i produktion, i stedet for at det sker på bagkant som i dag. Det bør et nyt medieforlig lave om på, lyder det fra Danske Filminstruktører, der bakkes op af Producentforeningen og DFI.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs