MediaWatch

Næste års Melodi Grand Prix-værtsby er fundet

Danmarks Radio har løftet sløret for, hvor det danske Melodi Grand Prix skal afholdes i 2016.

Horsens skal være Grand Prix-vært. Her billede fra årets arrangement i Aalborg. | Foto: Mogens Flindt/Polfoto/Arkiv

13. februar er der dansk Melodi Grand Prix, og det bliver med Horsens som værtsby. Det oplyser DR.

Arrangementet skal foregå i den indendørs arena Forum Horsens. Melodi Grand Prix lagde seneste vejen forbi Horsens i 2008, da to semifinaler blev afholdt i byen.

"Det er super fedt, at vi skal tilbage til Horsens, for jeg kan både mærke den kæmpe entusiasme og lyst, som byen har til det her og deres evne til at bruge de mange værdier, der ligger i musikken, til at skabe et stærkt kulturliv. Det er så vigtigt for os, at borgerne i Horsens viser al den begejstring og har lyst til at lege med os og hele Danmark," siger DR's underholdningschef, Jan Lagermand, til DR.

En uge efter Melodi Grand Prix'et skal også børnenes MGP afholdes i Horsens.

De sidste fem værtsbyer for musikkonkurrencen har været Ballerup, Aalborg, Herning, Odense og senest Aalborg igen.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs