MediaWatch

Nordjyderne dropper kanal-pakker i stor stil

En lang række nordjyder er gået fra en stor til en lille tv-pakke eller har helt droppet tv-pakker og streamer i stedet det hele via internettet.

Foto: Paul Sakuma/AP/Polfoto/Arkiv

Via Facebook, mail og telefon har Nordjyske været i forbindelse med en lang række nordjyder, som alle er gået fra en stor til en lille tv-pakke eller helt har droppet tv-pakker og i stedet streamer det hele via internettet, simpelthen fordi det nu kan lade sig gøre.

Langt de fleste nævner både prisen og friheden som vigtige årsager til skiftet, og alle som én er vældig tilfredse med udbyttet. Trenden er særdeles omfattende, og derfor er tv-selskaberne også i fuld gang med modtræk for at holde på kunderne.

I sidste uge lancerede TDC's Yousee en stor omlægning, så alle deres kunder nu kan se tv-kanalerne via nettet, uanset om de er hjemme eller på farten, og selskabets bredbåndskunder vil få adgang til filmtjenesten C More.

Stofa vil under navnet 'Stofa MitTv' snart sælge kanaler i løs vægt:

"Kunderne får adgang til alle vores kanaler, og hvis kunden går ind og kigger på en kanal, bliver han efter et par minutter spurgt, om han ønsker at have adgang til kanalen i en måned. Så taster man en kode, og så er kanalen åben," forklarer Ole Fruekilde Madsen, adm. direktør i Stofa, til Nordjyske.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs