MediaWatch

Medie: Johan Schlüter tjente millioner på Slagelse-firma

Centralt firma i mulig sag om snyd med rettighedsmidler var storkunde i Johan Schlüter Advokatfirma.

Foto: Lars Krabbe/Polfoto/Arkiv

Johan Schlüter Advokatfirma hævede tocifrede millionbeløb i advokathonorarer og salg af goodwill-post til Registrering Danmark i Slagelse, som er centrum i en sag om snyd med rettighedsmidler for op mod 100 mio. kr., skriver Finans.

I 2009 besluttede Johan Schlüter Advokatfirma at skille forretningen med at håndtere millioner af rettighedsmidler ud i Registrering Danmark. De følgende år sendte Registrering Danmark tocifrede millionregninger til Johan Schlüter Advokatfirma, og på den måde blev Registrering Danmark en storkunde i advokatfirmaet.

I 2012 valgte Johan Schlüter at sælge opgaven til Registrering Danmark for 35 mio. kr.

"Det var ikke bare et tilfældigt tal. Værdien blev valideret af vores revisor, og den var baseret på en meget nøje gennemgang af opgaver, omsætningstal og dækningsbidrag," siger Lars Halgreen, partner i Johan Schlüter, til Finans.

Registrering Danmark er i dag blevet overtaget af Producentforeningen.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs