MediaWatch

Netflix hæver prisen i Europa

Nye kunder i Netflix-butikken skal lægge mere om måneden for et standard abonnement.

Netflix har sat prisen op for nye kunder i Europa, skriver tbivision.com.

Et standard abonnement, der giver mulighed for at se Netflix serier og film på to devices, koster fremover 9.99 euro (74,50 dkk) - en euro dyrere end tidligere. Prisen på de lidt dyrere premium abonnementer ændres ikke.

Forhøjelsen gælder nye kunder, mens eksisterende kunder får en garanti mod prisstigninger - i hvert fald på denne side af nytår.

Ifølge Netflix skyldes stigningen behovet for at sikre, at selskabet kan føje flere tv-serier og film til udbuddet på streamingtjenesten.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs