MediaWatch

Warner Bros. Danmark henter DR-vært

Tidligere vært på TV Avisen og Aftenshowet skal fremover udvikle faktaprogrammerhos Warner Bros. Danmark.

Foto: PR-foto

Tv-vært og redaktionschef i DR Kristian Porsgaard Rosasco er ny fakta udviklingsredaktør i Warner Bros. Danmark. Det skriver Warner Bros. Danmark i en pressemeddelelse.

I DR har Kristian Porsgaard Rosasco fungeret som vært på DR Update, TV Avisen og Aftenshowet samt redaktør på "Vi ses hos Clement". Hos Warner Bros. Danmark skal han i samarbejde med producentgruppen udvikle faktaprogrammer til de danske tv-stationer.

"Med ansættelsen af Kristian sætter vi en tyk streg under vores ambition om at udvikle originale faktaprogrammer til de danske tv-stationer," udtaler Katrine Herforth, programchef i Warner Bros. Danmark, i pressemeddelelsen.

Warner Bros. Danmark er en del af gruppen Warner Bros. International Television Production. Det danske selskab står bag produktioner såsom "Årgang 0", "Undskyld vi er her", "Adam og Eva" og "Tag pengene og løb".

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør forlader Gaffa

I oktober stoppede mediets direktør, og nu skal bestyrelsen også finde en ny chefredaktør, da den nuværende fratræder, når kalenderen viser 2023.

Mads Brandstrup: Nej tak til Media Freedom Act

Mediepolitikken er for forskellig på tværs af de europæiske lande til, at en fælles lovgivning giver mening, skriver direktør i Danske Medier i et indlæg, der er en kommentar til EU-kommissionens danske chef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs