MediaWatch

Warner Bros. Danmark henter DR-vært

Tidligere vært på TV Avisen og Aftenshowet skal fremover udvikle faktaprogrammerhos Warner Bros. Danmark.

Foto: PR-foto

Tv-vært og redaktionschef i DR Kristian Porsgaard Rosasco er ny fakta udviklingsredaktør i Warner Bros. Danmark. Det skriver Warner Bros. Danmark i en pressemeddelelse.

I DR har Kristian Porsgaard Rosasco fungeret som vært på DR Update, TV Avisen og Aftenshowet samt redaktør på "Vi ses hos Clement". Hos Warner Bros. Danmark skal han i samarbejde med producentgruppen udvikle faktaprogrammer til de danske tv-stationer.

"Med ansættelsen af Kristian sætter vi en tyk streg under vores ambition om at udvikle originale faktaprogrammer til de danske tv-stationer," udtaler Katrine Herforth, programchef i Warner Bros. Danmark, i pressemeddelelsen.

Warner Bros. Danmark er en del af gruppen Warner Bros. International Television Production. Det danske selskab står bag produktioner såsom "Årgang 0", "Undskyld vi er her", "Adam og Eva" og "Tag pengene og løb".

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs